Myku në gojë mundon shumë shqiptarë/ Ky produkt i vetëm që e keni në shtëpi do t’ju shpëtojë njëherë e mirë

Nëse jeni te shqetesuar si nuk po gjeni një mënyrë të sigurt dhe me efektshmeri per te permiresuar higjienën tuaj orale dhe te pastrojë të gjitha bakteret.
Ja ku jane ato qe ju duhen:

Ajo që ju duhet është vaji i kokosit.
Vendosni pak tek pasta juaj e dhëmbëve.
Ato lajini dhëmbët ashtu siç e bëni zakonisht.

Vaji i kokosit duhet të jetë 100 % natyral dhe jo i përpunuar.

Be the first to comment on "Myku në gojë mundon shumë shqiptarë/ Ky produkt i vetëm që e keni në shtëpi do t’ju shpëtojë njëherë e mirë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*