Na habiti/ Këngëtarja shqiptare jep kushtet për burrin e saj: E dua mysliman dhe të jetë i pastër, të jetë bërë edhe…


Këngëtarja Romina Aliaj ka deklaruar se do të dëshironte që burrin i saj të ishte mysliman.

Gjatë një interviste për emisionin “Ekspuls”, ajo ka thënë se një nga arsyet është sepse burrat myslimanë janë të pastër, pasi marrin abdes 5 vaktet.

“Nuk jam praktikante 100% por jam myslimane, nuk e mohoj, por praktikante jo shumë. Vlerësoj shumë pastërtinë tek një mashkull, sidomos myslimanët njëherë se marrin abdes 4 herë në ditë dhe janë, kuptohet vetë”,- tha këngëtarja.

Ne i urojme qe deshira ti plotesohet dhe te kete nje jete te lumtur.

Be the first to comment on "Na habiti/ Këngëtarja shqiptare jep kushtet për burrin e saj: E dua mysliman dhe të jetë i pastër, të jetë bërë edhe…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*