Ndahen ndihmë nga 300 Euro për secilën familja që ka 2 ose më shume femije

Euro in hand


Lajm i mire ku ka rënë dakord për një paketë të re stimulimi të brendshëm të mërkurën me vlerë 130 miliardë euro.Madje më e lartë se shuma maksimale që pritej më parë eshte nje ndihme per te gjithe dhe nje shprese per vendin.

Angela Merkel thote se:“Madhësia e paketës do të arrijë në 130 miliardë euro për vitet 2020/2021, 120 miliardë prej të cilave do të shpenzohen nga qeveria federale”. / Hap marketingun 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive

Be the first to comment on "Ndahen ndihmë nga 300 Euro për secilën familja që ka 2 ose më shume femije"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*