Ndodh Në Përputhen/ Atdheu Nga Kosova I Iëshohet Bora Zemanit, Ajo I Ben Atë Qe Askush Nuk E Priste!

Kjo javë në “PërPuthen” duket se ka nisur mbarë, ndërsa Atdheu ka surprizuar moderatorin, Bora Zemanin dhe vajzat.

Ai i dhuroi Zemanit një tufë me lule, për faktin se ajo ka patur edhe ditëlindjen pak javë më parë, ndërsa në pusulle i kishte lënë edhe një mesazh të bukur.

“Urime ditëlindjen moderatorja më e bukur në Shqipëri”, kishte shkruar ai. Pas kësaj ai surprizoi edh vajzat, ku i dhuroi secilës nga një trëndafil të kuq.shtyp hapsiren r3klamuese shfaq vi3deon .

Be the first to comment on "Ndodh Në Përputhen/ Atdheu Nga Kosova I Iëshohet Bora Zemanit, Ajo I Ben Atë Qe Askush Nuk E Priste!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*