Nena e 3 femijeve 39 vjeqe martohet me shokun e ngusht te djalit te saj…

Nena e 3 femijeve 39 vjeqe martohet me shokun e ngusht te djalit te saj…

Nena e 3 femijeve 39 vjeqe martohet me shokun e ngusht te djalit te saj…

I riu Chase Gabbard, 18-vjeç u takua me 39-vjeçaren Jaimee Brown, nënë e 3 fëmijëve, kur ishte vetëm 11 vjeçe. Një adoleshent, i cili është i fejuar me nënën e shokut të tij të ngushtë thotë se mezi pret të martohet me të, ndonëse me një diferencë moshe prej më shumë se 2 dekadash. Chase Gabbard, 18-vjeç u takua me 39-vjeçaren Jaimee Brown… nënë e 3 fëmijëve, kur ishte vetëm 11 vjeç dhe u bë shok i ngushtë me djalin e saj, sot 16 vjeç. Çifti nga Corbyn, Kentucky, shpenzoi vite duke u njohur me njëri-tjetrin dhe u afruan në vitin 2013, pasi nisën të dilnin për vrap në mënyrë që të binin në peshë./EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe

Brenda një viti, Jaimee kishte humbur më shumë se 45 kilogramë, por ai kuptoi se kishte tërheqje për nënën e shokut të tij vetëm kur mbushi 18 vjeç. Të tr0 nditur nga pëlqimi që kishin për njëri-tjetrin, pavarësisht diferencës prej 21 vitesh, ata nisën të dilnim dhe zbuluan se kishin shumë gjëra të përbashkëta. E gjithnjë sipas tyre, djali i Jaimee e ka pranuar lidhjen e nënës me shokun e tij të ngushtë dhe është i lumtur për ta./EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe

Nena e 3 femijeve 39 vjeqe martohet me shokun e ngusht te djalit te saj…

I riu Chase Gabbard, 18-vjeç u takua me 39-vjeçaren Jaimee Brown, nënë e 3 fëmijëve, kur ishte vetëm 11 vjeçe. Një adoleshent, i cili është i fejuar me nënën e shokut të tij të ngushtë thotë se mezi pret të martohet me të, ndonëse me një diferencë moshe prej më shumë se 2 dekadash. Chase Gabbard, 18-vjeç u takua me 39-vjeçaren Jaimee Brown… nënë e 3 fëmijëve, kur ishte vetëm 11 vjeç dhe u bë shok i ngushtë me djalin e saj, sot 16 vjeç. Çifti nga Corbyn, Kentucky, shpenzoi vite duke u njohur me njëri-tjetrin dhe u afruan në vitin 2013, pasi nisën të dilnin për vrap në mënyrë që të binin në peshë./EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe

Brenda një viti, Jaimee kishte humbur më shumë se 45 kilogramë, por ai kuptoi se kishte tërheqje për nënën e shokut të tij vetëm kur mbushi 18 vjeç. Të tr0 nditur nga pëlqimi që kishin për njëri-tjetrin, pavarësisht diferencës prej 21 vitesh, ata nisën të dilnim dhe zbuluan se kishin shumë gjëra të përbashkëta. E gjithnjë sipas tyre, djali i Jaimee e ka pranuar lidhjen e nënës me shokun e tij të ngushtë dhe është i lumtur për ta./EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe

Be the first to comment on "Nena e 3 femijeve 39 vjeqe martohet me shokun e ngusht te djalit te saj…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*