Nëna e 5 fëmijëve lë pas katërnjakët e mrekullisë, pasi humbi jeten nga sëmundja e rëndë…

Një nënë e pesë fëmjëve në Britani ka humbur jeten duke lënë pas edhe katërnjakët 13-vjeçarë që ishin njohur si mrekulli.

Në kohën e lindjes ata ishin nje lajm i madhe.Ajo lindi ne 26 qershor te vitit 2006 dhe lindi katernjake dhe ai ishte nje shans shume i rralle ndaj ajo ishte nje figure mediatike. Te gjitha mediat flisnin per te atehere.

Por Shabnum Sadiq, punonte në minibashkinë e Slough afer Londrës, por ajo kishte udhëtuar në Pakistan për një martesë në mars, dhe aty mendohet qe ajo mund te jete infekt.uar.

Gruaja 39-vjecarja pesë ditë pas udhëtimit ajo kishte temper.ature koll.itje ethe dhe prob.lem me frymema.rrjen.

Be the first to comment on "Nëna e 5 fëmijëve lë pas katërnjakët e mrekullisë, pasi humbi jeten nga sëmundja e rëndë…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*