Nëna Humb Be Tejën Për Të Mbajtur Në Jetë Vajzën E Saj Të Sëmurë, Mjekët Vendosin Të Fikin Aparaturat Që E Mbajnë Në Jetë: Sëmundja E Ligë Ka Përparuar

Nëna humb be tejën për të mbajtur në jetë vajzën e saj të sëmurë, mjekët vendosin të fikin aparaturat që e mbajnë në jetë: Sëmundja e ligë ka përparuar

Nëna humb be tejën për të mbajtur në jetë vajzën e saj të sëmurë, mjekët vendosin të fikin aparaturat që e mbajnë në jetë: Sëmundja e ligë ka përparuar

Historia e Pippa Knight, vajzës 5 vjeçe nga Britania e Madhe i ka përlotur të gjithë ata që e kanë lexuar. Prej disa kohësh ajo është në spital në gje ndje ko me. Mjekët i kanë hequr çdo shpresë për të jetuar dhe i thanë nënës së Pippas se duhet të fiknin aparaturat që e mbajnë në jetë.Nëna e saj nuk e pranoi këtë vendim dhe e hodhi spitalin në gjy p, por edhe gjy kata bëhet e ditur ka vendosur kundër nënës së Pippas. Argumenti që është dhënë se vajza e vogël vetëm sa po vuan duke e mbajtur me aparatura në jetë, pasi mundësitë që ajo të jetojë janë zero.

Prej disa kohësh Pippa Knight është në një gjendje vegjetative. Dë mtimet që ajo ka në tru janë të mëdha vajza nuk mund të marrë frymë vetë nëse ia fikin. Sëmundja e keqe që ajo ka përparuar shumë.

Nëna e saj nuk pranoi ajo dëshiron që Pippa të vendoset në një ventilator portativ dhe të lejohet të rri në shtëpi. Por kjo sipas mje këve është një to rturë për vajzën e vogël. Mesa duket nëna e të voglës duhet të bëhet gati t’i japë lamtumirën vajzës së saj të vogël.

Be the first to comment on "Nëna Humb Be Tejën Për Të Mbajtur Në Jetë Vajzën E Saj Të Sëmurë, Mjekët Vendosin Të Fikin Aparaturat Që E Mbajnë Në Jetë: Sëmundja E Ligë Ka Përparuar"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*