Nëna KOSOVARE I Kërkon Falje Djalit Në Emision Dhe I Lutet Dhe I Thotë: Oh Biri Im T’lutëm Më…!

Feride Tahiri është nga Kosova dhe prej vitesh jeton në Gjermani. Ajo është nënë e 4 fëmijëve dhe në rubrikën “Ka një mesazh për ty” , tregoi se djali i saj i dytë kaloi një temperaturë të lartë, 3 javë pas lindjes dhe si pasojë pësoi paralizë celebrale.

Feride harroi familjen, 2 fëmijët e tjerë dhe gjithë përkushtimi i saj iu dedikua djalit. Ajo u përpoq që të gjente kurim për vogëlushin e saj, por pa rezultat ja dhe vid.eo shty.p3 rekl,am dhe sh!ko vid3,on.

Be the first to comment on "Nëna KOSOVARE I Kërkon Falje Djalit Në Emision Dhe I Lutet Dhe I Thotë: Oh Biri Im T’lutëm Më…!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*