Nëna- O ju nuset e ardhshme qe do te bëheni e kam një leter per te gjith ju

Nëna- O ju nuset e ardhshme qe do te bëheni e kam një leter per te gjith ju

Nëna- O ju nuset e ardhshme qe do te bëheni e kam një leter per te gjith ju

Për këtë po të shkruaj një letër duke të shprehur të gjithë respektin, dashurinë dhe interesin dhe jam e gatshme të të gjendem pranë në çdo moment.

Nuk me ke kërkuar deri tani asnjë këshillë, mbase nuk ke nevojë por ka disa gjëra që dua të të them. Para se të rrotullisësh sytë dhe të injorosh fjalët që kam shkruar të lutem merri në konsideratë.

Jam unë ajo që e kam rritur burrin tënd dhe e njoh shumë mirë, jam ende e martuar me babanë e tij kështu që dua të dish se kam përvojë në këtë gjë.

Jam shumë e lumtur për ju të dy dhe jam e bindur se martesa do të jetë sukses i plotë. Unë nuk kam asnjë

Be the first to comment on "Nëna- O ju nuset e ardhshme qe do te bëheni e kam një leter per te gjith ju"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*