Nëna Shqiptare e tregon duke qarë/Vjehrra ma ktheu djalin kundër ai më thoshte, ik moj dhëmbë kalbur e Mallakastrës.VIDEO

Drita Saliaj nga Mallakastra është bërëpjesë e emisionit “Historia ime” në Tv Klan për të treguar problemet që ka hasur gjatë jetës së saj. Ajo u martua 27 vjeç me një burrë nga Borshi i cili është invalid.

I thashë nuk të dua”, historia e dashurisë që nisi në kishë dhe u ndërpre nga lufta në ’97 – Tv Klan

Vjehrra bëri të pamundurën që ta ndajë nga burri, duke kthyer dhe djalin 10 vjeç kundër saj. Pas ndarjes, djali ka mbështetur të atin dhe është sjellë shumë keq me të ëmën. Madje pas ndarjes ai e ka quajtur atë dhëmbë kalbur.

Drita: Unë e di se çfarë kam hequr, gati sa s’më ka ikur mendja. Nga veshi nuk dëgjoja mirë se më ka plasur cipën e daulles së veshit.

Mirela Milori: Nga dhuna, ishte i dhunshëm?

Drita: Po, nuk merrja vesh se ku isha.

Mirela Milori: A i tregove këto në gjykatë kur u bë divorci?

Mirela Milori: Si ka mundësi që djali të gënjejë?

Drita: Më thoshte djali, ty s’të duam, nuk ke toka as shtëpi. Ik moj dhëmbë kalbur e Mallakastrës dhe e Tepelenës më thoshte mua. Vetëm vajza më donte, ai nuk kishte dhemshuri. Atëhere kur ishte i vogël vetëm më gju ante, kurse tani është bërë i mirë, edhe në shkollë. Këdo që takoj më thonë si fëmijët e tu nuk ka.

Be the first to comment on "Nëna Shqiptare e tregon duke qarë/Vjehrra ma ktheu djalin kundër ai më thoshte, ik moj dhëmbë kalbur e Mallakastrës.VIDEO"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*