Neqoftese jeni mbi 30 vjeçe, zhytini duart ne nje tas me uthull molle dhe vaj ulliri dhe i jepni lamtumiren ketij pro.blemi

Rritja e nivelit të acidit urik në gja.k çon në sëm.un.dje inflamatore ose reumatike! Grumbullimi i kristaleve të acidit urik të ngjashme me majën e gji.lpë.ra.ve, bën që në nyjet dhe artikulacionet e trupit të formohen disa gunga të dhi.mb.sh.me.

Ndonëse nuk është një së.mu.nd.je që vendos në rr.ez.ik serioz shëndetin sërish duhet trajtuar apo mbajtur nën kontroll.

E ndërsa me.di.kam.ent.et për dhi.mb.jet mund të jenë një pjesë e dobishme e një plani të trajtimit ,për fat të mirë, ekzistojnë shumë trajtime natyrore që mund të zvogëlojnë va.rës.inë tuaj nga me.di.kam.entet duke u kujdesur për faktorin që nxit dhi.mb.jen në vendin e parë – inflamacion.

Nëse jeni në gjendje të zvogëloni inflamacionin tuaj nyjet tuaja do të ndihen më pak të ngurta dhe do të lëvizin më lehtë.

Përbërësit:

2 lugë gjelle uthull molle.

1 lugë gjelle vaj ulliri.

ujë.

mjaltë.

Përgatitja :

Përziejini të gjithë përbërësit.

Zbytini duart në këtë përzierje të paktën 2-3 herë në javë, çdo natë. Bëjeni këtë për të paktën 2 muaj.

Shënim: Përzierja mund të bëhet dhe vetëm me uthull molle dhe vaj ulliri.

Mund ta përdorni dhe në zona të tjera të prekura, siç janë bërrylat dhe gjunjët. Fërkoni përzierjen në nyjet që ju dhe.mbin.

Be the first to comment on "Neqoftese jeni mbi 30 vjeçe, zhytini duart ne nje tas me uthull molle dhe vaj ulliri dhe i jepni lamtumiren ketij pro.blemi"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*