Nese Ende E Keni Nje Iphone4 Ne Shtepi, Ju Jeni Me Fat.. Ja Arseyja..?

Nese ende e keni nje Iphone4 ne shtepi, ju jeni me fat.. Ja arseyja..?

Nese ende e keni nje Iphone4 ne shtepi, ju jeni me fat.. Ja arseyja..?

Iphone 4 eshte telefoni i dyte qe ka prodhuar Steve Jobs.
Tani jemi ne vitin 2021 mirpo iphone4 u prodhua ne vitin 2010. Themeluesit e Iphone kan deklaruar se ne te ardhmen pas 2 ose 3 viteve Iphone4 do te fitoj nje vlere te madhe dhe do tmund ta shitni ate ne vendet Evropiane…
Nese ende keni nje Iphone4 ne shtepi mos e humbisni ate, ruani edhe disa vite mund te shperbleheni..

Be the first to comment on "Nese Ende E Keni Nje Iphone4 Ne Shtepi, Ju Jeni Me Fat.. Ja Arseyja..?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*