Nëse gruaja jote bën këto gjeste në shtëpi dhe shtrat, ajo ka një tjetër

Të duash është shumë më e lehtë se sa të ndalosh së dashuri dikë.

ur një person është i dashuruar, mbi të gjitha gratë janë në përgjithësi më sentimentale dhe ekspresive, shkruan ShkodraNews. Por në fakt, edhe kur një grua nuk ndien dashuri, ka shenja që tregojnë se ndjenjat e saj po fillojnë të ndryshojnë.

Këto janë gjërat kryesore që një grua ndjen kur fillon të ndalojë së dashuruari burrin e saj:

1 #

Kur i duhet të largohet prej teje për disa ditë, nuk ndjen keqardhjen më të vogël, nuk provon asgjë.

Kur je i dashuruar nuk rri dot gjatë larg personit që do. Ju doni të qëndroni sa më gjatë me këtë person.

2 #

Bisedat, shëtitjet, darkat së bashku nuk janë më si më parë dhe me siguri nuk duhet të harrojmë se ajo që ndodh në tryezë flet shumë për marrëdhënien e çiftit. Edhe fakti i ndarjes së enëve me ty nuk e tërheq më shumë dhe nuk i jep më të njëjtën rëndësi.

Nuk gatuan më gjërat e tua të preferuara. Dhe biesat tuaja janë thjesht të mërzitshme.

3 #

Kur zgjoheni, nuk ndjen të njëjtin emocion kur të sheh pranë saj, shkruan ShkodraNews. Mezi të jep një puthje. Kur është e dashuruar, ajo të puth, thotë mirëmëngjes dhe të admiron për disa minuta.

4 #

Ajo nuk do t’ja dijë më ku je! Edhe nëse zhdukesh për orë të tëra, ajo nuk do t’ja dijë se ku dhe me kë jeni, në fakt gjatë kohës kur nuk jeni së bashku asaj i zhdukesh nga mendja. E kur shkoni në shtëpi, ajo preferon të qëndrojë e qetë dhe në vetmi.

Be the first to comment on "Nëse gruaja jote bën këto gjeste në shtëpi dhe shtrat, ajo ka një tjetër"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*