Nese i keni keto dy lytha ne trup, ur’gjent duhet te shkoni te mjeku! Mesoni pse!

Nese i keni keto dy lytha ne trup, ur’gjent duhet te shkoni te mjeku! Mesoni pse!

Nese i keni keto dy lytha ne trup, ur’gjent duhet te shkoni te mjeku! Mesoni pse!

Janë një nga gjërat që nuk mund të neglizhohen lythat në lëkurë. Shumica e njerëzve i injorojnë paralajmërimet e ekspertëve dhe as i kontrollojnë lythat te mjeku.Me rendesi eshtë mbrojtja kur ekspozoheni në rrezet e diellit, madje edhe gjatë dimrit.

Me kujdes shikojeni foton më sipër. Në të shihni dy lytha. Fatkeqësisht, njëri ndër ta është bombë e kurdisur, për të cilën nuk dihet kur dhe a do të eksplodojë.Fjala është për këtë të djathtin, lythin e kuq, i cili pikërisht më shumë na rikujton në njëfarë puçrre, mirëpo gjithmonë ndodhet aty.

Për shkak të kësaj, por edhe shumë pikave të tjera ngjyrë të kuqe në trupin tuaj, së paku njëherë në 6 muaj patjetër duhet të shkoni për kontroll te dermatologu.Pacienti nëse vëren ndryshim qoftë dhe të njërit prej lythave, atëherë duhet të kërkojë menjëherë ndihmën e mjekut.Lythat beinjë, një mjek i aftë e njeh me ekzaminim fizik në përgjithësi, megjithëse biopsia ka rolin e vet.Shtyp hapesiren reklamuese dhe ndiqni videon e plote me poshte

Be the first to comment on "Nese i keni keto dy lytha ne trup, ur’gjent duhet te shkoni te mjeku! Mesoni pse!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*