Nevojë URGJENTE! Kampioni u lutet shqiptarëve: Babai më ka pë suar para in frakt, më ndihmoni nga një i sëmurë m’u bënë dy

Nevojë URGJENTE! Kampioni u lutet shqiptarëve: Babai më ka pë suar para in frakt, më ndihmoni nga një i sëmurë m’u bënë dy

Nevojë URGJENTE! Kampioni u lutet shqiptarëve: Babai më ka pë suar para in frakt, më ndihmoni nga një i sëmurë m’u bënë dy

Kampioni i boksit për peshën 52 kg, tr ond iti opinonin publik me historinë e jetës së tij. Klevis Çelaj, djali vlonjat, jeton në kushte e ks treme varferie.Por pavarësisht kësaj, edhe pse stërvitej në mënyrë autodidakte, ai arriti të merrte titullin kampion. Shpërblimi që Çelaj mori ishte vetëm 140 mijë lekë të vjetra.

Rrëfimi i tij preku shumë artistë shqiptarë, qytetarë brenda dhe jashtë Shqipërisë, të cilët reaguan në mbështetje të tij. Ata shprehën keqardhje për realitetin shqiptar dhe ftohtësinë institucionale kundrejt të rinjve të talentuar në vend.

S akrif icat dhe vështërsitë për të duket se nuk kanë të ndalur. Babi i tij në prag të këtyre festave të fundvitit, ka kaluar para infr akt dhe Klevisi kërkon ndihmën e shqiptarëve për të kaluar këtë situatë të vështirë.

“Ju po bëheni gati për të festuar ndërsa unë jam pranë babait që ka kaluar p ar ainfarkt.Nga një i sëmurë në shtëpi ,mu bënë 2.Kush ka mundësi të më japë një dorë në këtë situatë të vështirë do i isha mirnjohës… numeri i llogarisë #Raiffeisen #Bank 5375142117920757”, shkruan ai në rrjetin social të facebook.

Be the first to comment on "Nevojë URGJENTE! Kampioni u lutet shqiptarëve: Babai më ka pë suar para in frakt, më ndihmoni nga një i sëmurë m’u bënë dy"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*