NG USHLLIME / Ko Legët E Tij Ndan Lajmin E ‘Hi Dhur’ Për Këngëtarin Muharrem Ahmeti?

Këngëtari i njohur Muharrem Ahmeti, po kalon një si tuatë të vë shtirë.
Këngëtari gj endet i shtr uar në sp ital dhe fa nsat janë al arrmuar nga fjalët që po qa rkullojnë për të.

Pas pë rhapjes së lajmit se ai ka kaluar një a ta k në ze mër, menjëherë ka ardhur re agimi i mikut të tij të ngu shtë, në rrjete .

Në gje ndje jo të mirë, postimi i fundit i Muharrem Ahmetit është pr ekës.
Këngëtari njohur i muzikës ta llava, Muharrem Ahmeti, nd odhet në gje ndje jo të mirë sh ëndetësore në spi tal.

Be the first to comment on "NG USHLLIME / Ko Legët E Tij Ndan Lajmin E ‘Hi Dhur’ Për Këngëtarin Muharrem Ahmeti?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*