Nga jashtë duket si e vjetër dhe si shtëpi fshati, por brenda është vetëm luks/ Do mbeteni pa fjalë…


Kjo shtëpi në brigjet e Cornwall-it, në Britaninë e Madhe, është ndërtuar në vitin 1680.

Ajo duket e vogël nga jashtë, pak si e zymtë (shtëpi fshati) dhe madje si e papërshtatshme për të jetuar në të. Dikush mund të mendojë edhe për tavane të ulët, dritare të vogla dhe mure të trasha guri.

Por një çift i ri e bleu atë dhe pas disa rregullimeve e kthyen atë në një shtëpi moderne, komode, ku ata kanë të gjitha ato për të cilat kanë nevojë.

Për më shumë ju ftojmë të ndiqni fotot e mëposhtme.

Be the first to comment on "Nga jashtë duket si e vjetër dhe si shtëpi fshati, por brenda është vetëm luks/ Do mbeteni pa fjalë…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*