Ngjarje e rëndë! Babai dhe vëllai e që lluan 7 herë me thi kë, ndërron je të i riu shqiptar

Ngjarje e rëndë! Babai dhe vëllai e që lluan 7 herë me thi kë, ndërron je të i riu shqiptar

Ngjarje e rëndë! Babai dhe vëllai e që lluan 7 herë me thi kë, ndërron je të i riu shqiptar

Ditën e djeshme u regjistrua një ngjarje e rëndë në Therissos,Heraklion të Greqisë.Në kon flikt e sipër,një 26-vjeçar shqiptar u su lmua me th ikë nga babai dhe vëllai i tij.Pas su lmit, djali u dërgua në sp ital, por fatkeqësisht i riu ka gjetur vd ekjen në orët e para të mëngjesit të sotëm.Kujtojmë se 26-vjeçari u su lmua 7 herë me th ikë, pikërisht nga i ati dhe vëllai i tij i vogël.
Pas mbërritjes në sp ital,i riu iu nënshtrua ndihmës mjekësore, por pla gët e rë nda në trup bën që gjendja e tij shëndetësore të përkeqësohet dhe të humbasë je tën në orën 5 të mëngjesit të sotëm.Gjatë dëshmisë së tij djali nuk ka pranuar që të tregojë emrin e të atit,si autor i su lmit por pas këqyrjes së materialeve u zbulua se pas krimit fshihej babai 55-vjeçar dhe djali i tij i vogël.
Motivet e ngjarjes së rëndë që përfundoi në tr agjedi nuk dihen ende,por hetimet për të zbardhur të vërtetën kanë nisur.

Be the first to comment on "Ngjarje e rëndë! Babai dhe vëllai e që lluan 7 herë me thi kë, ndërron je të i riu shqiptar"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*