“Njëherë vota pastaj dasma”, nusja paraqitet në qendrën e votimit me fustan të bardhë…

Vijoi rregullisht procesi i votimit në të gjithë Shqipërinë.

Deri më tani janë regjistruar disa incidente të vogla në rrethe, ndërsa situata në Tiranë paraqitet e qetë.
Ashtu si në çdo zgjedhje ka risi dhe momente pikante, nuk mund të mungonin edhe këtë herë.

Një nuse me vello është paraqitur në qendrën e votimit dhe ka ushtruar të drejtën e saj të votës.

Fotoja e saj po shpërndahet me shpejtësi në rrjetet sociale, ndërsa veprimi duket mjaft i gjetur.

Be the first to comment on "“Njëherë vota pastaj dasma”, nusja paraqitet në qendrën e votimit me fustan të bardhë…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*