Njihuni Me Bashkëshorten E Arditit Gjebresë, Gruaja Që Refuzon Protagonizmin, Do Të HABlTENl Kur Të Mesoni Çfare Pune Bën


Ata që kanë pasur të paktën një kontakt, e dinë mirë që Anila Beko, apo siç të gjithë e njohim, bashkëshortja e Ardit Gjebreas, të bën menjëherë për vete.
E sjellshme, dashamirëse, e çiltër dhe plot pozitivitet, Anila është ndër të paktët njerëz që të mbushin me shpresë me besim dhe të bëjnë të mendosh se bota është e bukur. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Ndonëse refuzon protagonizmin, bashkëshortja e moderatorit të njohur nuk e shmang dot plotësisht, ndërsa lakohet shpesh në media, jo vetëm për martesën, por edhe për mbështetjen e madhe që i ka dhënë gjatë viteve artistit të famshëm. Megjithatë, ndonëse jashtë kamerave dhe pavarësisht faktit që nuk ka folur kurrë në media për punën e saj, Anila është koordinatore produksioni në “E diela Shqiptare”, ndërsa është në rol drejtues në programin më të ndjekur të shqiptarëve. Sigurisht, kontributi i saj është i madh në thuajse të gjitha projektet e Arditit, përfshirë këtu edhe festivalin “Kënga Magjike”. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Be the first to comment on "Njihuni Me Bashkëshorten E Arditit Gjebresë, Gruaja Që Refuzon Protagonizmin, Do Të HABlTENl Kur Të Mesoni Çfare Pune Bën"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*