Njohja me bashkëshortin në moshën 19 vjeçare, femijet dhe divo rci i prinderve… Një rrëfim për jetën e Alketa Vejsiut

Alketa Vejsiu nje nga ikonat e ekranit shqiptar e lindur per te qene e tille dhe plot talent.

Ajo e mban shume private jeten ne familje dhe ne dime shume pak per jeten e saj.

Alketa thote se dashuria për familjen qëndron mbi të gjitha të tjerat, sado i apasionuar të jesh dhe ketu ka te drejte. Ajo eshte nje nënë e përkushtuar dhe shume e dashur Sht ypn i ne foto rek51amen po shte ke tij shkri mi ju hap en pamj et…

Be the first to comment on "Njohja me bashkëshortin në moshën 19 vjeçare, femijet dhe divo rci i prinderve… Një rrëfim për jetën e Alketa Vejsiut"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*