Nuk e kapi dot fikun Gjinoja, as Marigonë/ Ja si duket ai sot dhe do habiteni se ku jeton

Filmi “14 vjeç dhëndër” na ka go zhduar të gjithëve para ekranit të televizorit dikur.

E sigurisht, që kemi qeshur të gjithë me batuat e djaloshit, që në film mbante emrin Gjino dhe që e martuan që 14-vjeç.

Aktori që luajti rolin e Gjinos, quhet Admir Sorra.
Sot ai ka ndryshuar shumë dhe shumë pak ngjason me Gjinon e dikurshëm.
Aktualisht ai jeton në Vlorë, por disa vite më parë ai ka jetuar edhe jashtë shtetit.

Aktori sot është një burrë i pamshëm, por buzëqeshjen naive të Gjinos e ka ruajtur ende.

Be the first to comment on "Nuk e kapi dot fikun Gjinoja, as Marigonë/ Ja si duket ai sot dhe do habiteni se ku jeton"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*