Nuk e kishte bërë ndonjëherë/ Ardit Gjebrea ndërpret emisionin dhe merr Anilën në telefon: Ja cfarë i tha…VIDEO

Prefekti i Qarkut të Tiranës Toni Gogu dhe bashkëshortja e tij Edi Gogu kanë qenë të ftuar në rubrikën më të re “Gjysma ime”.
Tek E Diela Shqiptare të cilët kanë folur për marrëdhënien e tyre, jetën personale dhe profesionale.

Bashkëshortja e tij ka treguar se mërzitet shpesh që ndonjëherë ai është shumë i zënë me punë dhe nuk merr vëmendjen e tij.
Ajo nuk dëshiron që të merret me mesazhe dhe telefonata kur ai shkon në shtëpi.

Gjatë kohës kur Toni Gogu është në punë, Edi tregon se e kujton shpesh me mesazhe apo i çon ndonjë emoji me zemër.
Në këto momente moderatori Ardit Gjebrea kërkon nga stafi telefonin e tij dhe e merr Anilën, bashkëshorten në telefon për t’i thënë se e do shumë.

Be the first to comment on "Nuk e kishte bërë ndonjëherë/ Ardit Gjebrea ndërpret emisionin dhe merr Anilën në telefon: Ja cfarë i tha…VIDEO"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*