Nuk jane njelloj joo, sepse qepa e kuqe sheron keto sem.undje qe e bardha nuk i sheron dot


Është e pabe.sueshme sesa shumë përfitime ka nga qepa e kuqe. Arsyeja pse qepa është kaq shumë aktive në formën e saj natyrale, më shumë se sa kur gatuhet, është se përmban një sërë përbërësish të sulfurit organik, i cili ka përfitime shëndetësore.

Ai shkatërrohet pjesërisht nga nxehtësia. Kur qepën e hamë të gjallë, lëngu i saj mund të reagojë si irr.itant dhe për shumë njerëz mund të jetë e vështirë të tretet. Ata që nuk munden ta hanë të gjallë qepën, mund të ndjekin disa metoda gatimi, që e bëjnë atë më të pëlqyeshme.

Receta

Shumë mjekë kanë shpjeguar se duke përdorur këtë teknikë shumë interesante ju mund të përfitoni shumë në shëndetin tuaj. Sipas sugjerimeve të këtyre mjekëve, në fillim prisni qepën e kuqe dhe sht.ypeni në mënyrë që prej saj të dalë lëngu natyral.

Me këtë lëng bëni masazh gjendrave tiroide, duke përdorur lëvizje të buta rrethore. Mos e lani qafën, por aplikojeni lëngun pak para gjumit, në mënyrë që të lejoni këtë lëng të veprojë gjatë natës, në kohën që ju jeni duke fjetur.

Më pas, lëvoret e qepës mund t’i vendosni në çorape gjatë natës. Qepa e kuqe njihet për vetitë e saj pastruese të lëkurës, për vetitë antibakteriale dhe pastrimin e gj.ak.ut. Gjendrat tiroide dhe funksionimi i tyre do të përmirësohet, ashtu si edhe organizmi në përgjithësi.

Be the first to comment on "Nuk jane njelloj joo, sepse qepa e kuqe sheron keto sem.undje qe e bardha nuk i sheron dot"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*