Nuk Pritej Kjo! Robert Ndrenikën E Sh An Djali I Mikut Të Tij: O Zot Çfarë Çudirash Ndodhin Në Këtë Botë…

Nuk pritej kjo! Robert Ndrenikën e sh an djali i mikut të tij: O Zot çfarë çudirash ndodhin në këtë botë

Aktori i mirënjohur Robert Ndrenika, i cili ishte zëri i spotit të fushatës elektorale të Partisë Socialiste për zgjedhjet e 25 prillit, ka reaguar në përgjigje të krit ik ave dhe komenteve ne gati ve që mori nga personazhe të ndryshëm.

“O Zot cfarë cudirash ndodhin në këtë botë!!! Djali i shokut Ali Manaj më sh an se paskam bërë një spot për fushatën elektorale. Nuk jam kun dër por vetëm se…më sh an nga Londra!!!

Megjithate ne te urojme dite te bukura.

Be the first to comment on "Nuk Pritej Kjo! Robert Ndrenikën E Sh An Djali I Mikut Të Tij: O Zot Çfarë Çudirash Ndodhin Në Këtë Botë…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*