Nusja E Sali Berishës Flet Hapur Tregon Sa Para Fiton Nga Një Foto:Ja Si Marr Nga…!!

Nusja E Sali Berishës Flet Hapur Tregon Sa Para Fiton Nga Një Foto:Ja Si Marr Nga…!!

Nusja E Sali Berishës Flet Hapur Tregon Sa Para Fiton Nga Një Foto:Ja Si Marr Nga…!!

Instagrami tashmë është kthyer si një pasaportë që i ka hapur shumë dyer Armina Mevlanit. Gjatë një interviste radiofonike të dhënë së fundmi për Top Albania Radio, Armina Mevlani foli mbi eksperiencën e saj si një nga blogeret e para dhe më të ndjekura në vend por dhe jashtë.‘Pandemia ka ndikuar pozitivisht në rrjetet sociale pasi janë rritur bashkëpunimet nisur nga rritja e kërkesës për blerjet online’– u shpreh Armina.

Be the first to comment on "Nusja E Sali Berishës Flet Hapur Tregon Sa Para Fiton Nga Një Foto:Ja Si Marr Nga…!!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*