O Shqiptar A Jeni Në Mend, Qysh Morre Keni Ndërtuan Mbi 800 Xhami E Asnjë Teatër O Bibliotekë

O shqiptar a jeni në mend, qysh morre keni ndërtuan mbi 800 xhami e asnjë teatër o bibliotekë

O shqiptar a jeni në mend, qysh morre keni ndërtuan mbi 800 xhami e asnjë teatër o bibliotekë

Për 20 vite shqiptarët ndërtuan mbi 800 xhami dhe asnjë teatër o bibliotekë!.

“Në Dardani dhe në Shqipëri janë ndërtuar 800-1000 xhami vehabiste, salafiste, dianetiste, të dreqit e të birit, por nuk e ndërtuan asnjë teatër apo sallë koncertesh”.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe

Vetëm në xhaminë e Edi Ramës, në qendër të Tiranës, ndërtuar nga Erdogani e Dianeti, janë shpenzuar, ose janë shpërdoruar 40 milion euro. Është xhamia më e madhe në Gadishull. Po aq euro pritet të shpërdorohen e të shpenzohen për xhaminë në Prishtinë, “dhuratë” e Di anetit turk dhe Erdoganit.Lejet për ndërtimin e xhamive jepen me aq lehtësi dhe me aq papërgjegjësi sa të ska ndalizojnë, sepse jepet ry shfet i madh, por nuk jepen leje për salla koncertesh dhe për teatro, edhe kur ka gatishmëri nga sponsorë evropianë.

Shumica e lagjeve dhe katundeve të Dardanisë nuk kanë ambulanca, kopshte e kënde lojërash për fëmijë, ndërsa ngre kokën lartë në qiell xhamia, ku janë shpenzuar disa milion euro. Shumica e qyteteve dhe kryeqyteti kanë mun gesë spi talesh, sp italet janë të vjetruara, por qyteteve nuk u mungojnë xhamitë me dy-tri minare me çmime dhjetëra milion euro. E njëjta gje ndje është edhe në Shqipëri, nëse jo më k eq.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe

S upozohet se në njëzetë vjeteshin e fundit janë shpenzuar mbi 2 miliardë dollarë në ndërtimin e xhamive, ha mendësohet se mbi dy miliardë dollarë janë dhënë për rek rutimin (blerjen) e besimtarëve myslimanë e të qeveritarëve, kështu që edhe qeveritarët at eistë të thekur nisën të agjërojnë, dikush shkonte haxhi, ose gënjenin se po agjërojnë, nisën të bëhen se rvilë të shteteve islamike dhe shoqatave të dyshimta.

Be the first to comment on "O Shqiptar A Jeni Në Mend, Qysh Morre Keni Ndërtuan Mbi 800 Xhami E Asnjë Teatër O Bibliotekë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*