O zot cfarë njerke për fëmijën: i fut këmbët në ujë të valuar, shikoni gjendjen e foshnjes(VIDEO)

O zot cfarë njerke për fëmijën: i fut këmbët në ujë të valuar, shikoni gjendjen e foshnjes(VIDEO)

O zot cfarë njerke për fëmijën: i fut këmbët në ujë të valuar, shikoni gjendjen e foshnjes(VIDEO)

Një gjyshe njerkë i ka shkaktuar dje gie dhe flluska në këmbë mbesës së saj pasi i futi këmbët në ujë të valuar. Ngjarja ka ndodhur më 11 gusht në Tennessee.Dy-vjeçarja, Kaylee Robinson ishte në përkujdesjen e gjyshes njerkë, Jennifer Vaughn në shtëpinë e saj. Kjo e fundit pranoi se kishte futur këmbët e vogëlushes në ujë të valuar pasi po kalonte “një ditë të keqe” dhe donte ta dë nonte.Gjyshja njerkë është ak uz uar për ab uzi m të rëndë ndaj fëmijës dhe mund të përfitojë lirimin me kusht duke paguar 150 mijë dollarë.Nëna e vajzës, Brittany Smith shpërndau fotografitë e këmbëve të vajzës në rrjete sociale.shtype rek.lamen dhe shiko vi.deon e plote

Be the first to comment on "O zot cfarë njerke për fëmijën: i fut këmbët në ujë të valuar, shikoni gjendjen e foshnjes(VIDEO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*