O Zot i madh! Doli nga rruga makina e u kthye përmbys, dy të rinjtë japin shpirt në vend një 18 vjeç dhe tjetri 20: Ah të zezat nëna

O Zot i madh! Doli nga rruga makina e u kthye përmbys, dy të rinjtë japin shpirt në vend një 18 vjeç dhe tjetri 20: Ah të zezat nëna

O Zot i madh! Doli nga rruga makina e u kthye përmbys, dy të rinjtë japin shpirt në vend një 18 vjeç dhe tjetri 20: Ah të zezat nëna
Krishtlindja ”është nxirë” në Gjermani për shkak të një aksid enti të rëndë që ka ndodhur. Raportohet se një makinë ka dalë nga rruga dhe më pas është kthyer përmbys.E ditur bëhet se dy të rinj, 18 dhe 20 vjeç kanë humbur jetën në vend. Kjo ngjarje kaq e rëndë ka ndodhur në rrugën Dietlas në drejtim të Stadtlengsfeld.
Makina si raportohet drejtohet nga 20-vjeçari. Ekipi i emergjencës shkoi menjëherë në vendin e ngjarjes por për dy të rinjtë ishte shumë vonë. Ata kishin dhënë shpirt në vend si u raportua dhe më lart.

Be the first to comment on "O Zot i madh! Doli nga rruga makina e u kthye përmbys, dy të rinjtë japin shpirt në vend një 18 vjeç dhe tjetri 20: Ah të zezat nëna"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*