Oh Zot ì madh! Gruaja i kërkon burrit të çojë vajzën që ka nga martesa e parë në jetimore: Unë jam njerka se dua ajo i ngjan nënës që s’jeton më

Oh Zot ì madh! Gruaja i kërkon burrit të çojë vajzën që ka nga martesa e parë në jetimore: Unë jam njerka se dua ajo i ngjan nënës që s’jeton më

Oh Zot ì madh! Gruaja i kërkon burrit të çojë vajzën që ka nga martesa e parë në jetimore: Unë jam njerka se dua ajo i ngjan nënës që s’jeton më

Kjo është histori aq e hi dhur që është sjellë nga një revistë franceze ”SantePlusMagazine”.
Një grua ka treguar se është 7 muajshe shtatzënë dhe e fejuar.

Prob lemi i saj është me vajzën katër vjeçe që burri ka nga martesa e parë. Gruaja e tij e parë ndërroi jetë dhe e la vajzën të vogël.
Por e reja me të cilin, ai u fejua më pas kërkon që burri i saj ta jap vajzën e tij për birësim ose ta bra ktisë.

Kjo sepse vajza e vogël i ngjan nënës së saj që ka ndërruar jetë.
Njerka thotë se nuk mundet ta trajtojë vajzën e vogël si fëmijët e saj, pasi i kujton gruan e ndjerë të burrit të saj.

Më tej ajo ka shtuar:
Unë dua të kujdesem vetëm për fëmijët e mi.
Ajo i ngjan nënës së saj nuk dua ta rris unë.”

Be the first to comment on "Oh Zot ì madh! Gruaja i kërkon burrit të çojë vajzën që ka nga martesa e parë në jetimore: Unë jam njerka se dua ajo i ngjan nënës që s’jeton më"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*