Pacolli Blen 110 Mijë Vaksina: Kush Ma Bon Like Në Status E Merr Vaksinen Falas…

Biznesmeni që i ka honger të gjitha foret e krejt politikanëve në Kosovë, duket se hyrjen në një listë me LDK-në nuk e ka parë si të mjaftueshme për të marrë vota.

Për të qenë 100% i sigurt se do të marrë mjaftueshëm like që të bëhet më i fort se VuÇiÇi me flamurin në instagram, dhe kësisoj të mos bëhet horë para krejtve, ai ka përdorur kokën e biznesmenit, dhe ka bërë një investim sesi ti bind qytetarët për tja bo statusit Like, normal përpos Fjalve bosh për qeverisje.

Biznesmeni miliarder ka vendosur që të blej 110 mijë vaksina kundër COVID-it, dhe tua shpërndajë atyre që do ta komentojnë dhe do tja bojn Like statusin. Për këtë arsye, ai ka vendosur që vaksimini të ndodhë me 1 Prill në Ditën e Rreneva. Aksioni i vaksinimit eshte titulluar “Nje vaksine nje Like” dhe në Koment: No Coment No Like

Me 110 mijë vaksina, nëse vetëm 20 për qind e tyre, pernjëmend e bojn Like, Pacolli siguron vendin e parë në Librin e Genisit. /LAJM SATIRIK

Be the first to comment on "Pacolli Blen 110 Mijë Vaksina: Kush Ma Bon Like Në Status E Merr Vaksinen Falas…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*