Pamje Rrëqethëse/ Makinat Bëhen Copa-Copa, Ja Sa Shqiptarë Raportohet Se Kanë Humbur Jetën

Pamje rrëqethëse/ Makinat bëhen copa-copa, ja sa shqiptarë raportohet se kanë humbur jetën

Pamje rrëqethëse/ Makinat bëhen copa-copa, ja sa shqiptarë raportohet se kanë humbur jetën

Një person ka v de k ur dhe shtatë të tjerë janë l ë n duar si pasojë e një ak si den ti të rëndë që ka ndodhur mes katër veturave në fshatin Arrlat në rrugën rajonale për Malishevë.

Zëdhënësja e po lic isë së Kosovës, Flora Ahmeti ka dhënë detaje për duke njoftuar se ekipi mjekësor e ka konstatuar vd e kjen e vi k tim ës ndërsa janë lë nd uar edhe shtatë persona të tjerë.

“Rreth orës 20:30, në rrugën Arllat -Malishevë , ka ndodhë një a ksi dent trafiku ku kanë qenë të përfshira 4 automjete.
Bazuar në të dhënat e deritanishme, si pasojë e aks id ent it janë lënduar shtatë persona. Njëri nga personat e lën duar nuk ka arritë të përballoj p l agët dhe i njëjti ka ndërruar jetë.

Be the first to comment on "Pamje Rrëqethëse/ Makinat Bëhen Copa-Copa, Ja Sa Shqiptarë Raportohet Se Kanë Humbur Jetën"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*