Pas fitores Albin Kurti vjen me një lajm të madh për gratë shtatzëna që janë pa punë!

Albin Kurti vjen me një lajm të madh për gratë shtatzëna që janë pa punë!

Albin Kurti vjen me një lajm të madh për gratë shtatzëna që janë pa punë!

Kreu i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti, ka thënë se në qeverisjen e tij, ndihmë do t’i ofrohet edhe grave sh tatzëna por që janë pa ndonjë vend pune.

Kurti për këtë çështje ka deklaruar se për gjashtë muaj kësaj kategorie do t’u ofrohet ndihmë në vlerën e 250 eurove.

Këto deklarata, Kurt i ka dhënë gjatë prezantimit të programit të LVV-së si dhe prezantimit të deputetëve për zgjedhjet e 14 shkurtit nga kjo parti./EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe

Kurti ka thënë se në planin për pandeminë të LVV-së është që të v aksinohen së paku 60 për qind të popullatës.

“Masat e v eprimit do të jenë, vaksinimi i së paku 60 për qind të popullatës, sigurimi i materialit mbrojtës, b arnave e testeve, trajnimi i vazhdueshëm dhe rritja e kapaciteteve. Rritja e kapaciteteve në kujdesin parësor shëndetësor. Do të fillojmë bisedime me vendet e rajonit, me theks të veçantë Shqipërinë, për përballjen e përbashkët me pandeminë COV, ID -1 9. Do të përgatitemi e të aplikojmë për anëtarësim në OBSH”, ka thënë Kurti gjatë prezantimit të programit të VV-së për zgjedhjet e 14 shkurtit./EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe

Ndërkohë, ka thënë se do të punojë që edhe ekonomia të dalë nga pa nde ,mia.

Be the first to comment on "Pas fitores Albin Kurti vjen me një lajm të madh për gratë shtatzëna që janë pa punë!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*