Pema që po i çmend të gjithë në Shqipëri, askush nuk e gjen emrin e pemes


Nje foto e tille ka sjellur nje lum me komente dhe te gjithe japin shpjegimin e tyre se cfare lloj peme eshte.

Kjo peme eshte fotografuar ne fshatoin Plepas dhe njerezit japin komente te ndryshme per emrin e pemes.

Disa komentojne se eshte nje kumbull e disa nje thane por disa te tjere thone se eshte kulumri.

Po ju a gjeni dot cfare peme eshte?

Be the first to comment on "Pema që po i çmend të gjithë në Shqipëri, askush nuk e gjen emrin e pemes"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*