Për Gruan E Tij Nuk Lënë Gjë Pa Thënë/ Aktori Me Origjinë Shqiptare I Bën Të Gjithë Të Flasin Me Vete…

Për gruan e tij nuk lënë gjë pa thënë/ Aktori me origjinë shqiptare i bën të gjithë të flasin me vete

Su lmeve të ndjekësve virtualë për bashkëshorten, aktori i njohur turk, Kivanç Tatlitug ua ka kthyer gjithmonë përgjigjen.Pavarësisht se si duket për sytë e tyre, për sytë e tij, ajo është më e bukura.

Basak Dizer Tatlitug, bashkëshortja e aktorit të njohur turk, është 43 vjeç, ndërsa Kivanç është 36.Pavarësisht diferencës prej 6-vjetësh, arkitektja duket sikur është në fillim në viteve 30. Dhe për këtë, ajo zbulon edhe sekretin e kësaj rinie që i ka ndaluar.

Be the first to comment on "Për Gruan E Tij Nuk Lënë Gjë Pa Thënë/ Aktori Me Origjinë Shqiptare I Bën Të Gjithë Të Flasin Me Vete…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*