Përlotet zonja Eni/ Shpirti im e di c’kam hequr me djalin: Zoti na ndihmoi…

Eni Çobani e përshkruan marrëdhënien me të shoqin si një pikë të fo rtë mbështetjeje, por nga ana tjetër, thotë se ai, sikurse djali i tyre, do të donte që ajo të kalonte më shumë kohë me të.

If it were not a lawyer, what would Eni Cobani do in life …

“Bashkëshorti im është një burrë tipik shqiptar. Natyrisht, kërkon edhe ai që bashkëshortja të jetë më prezente, ta gjejë këmishën e hekurosur, gjellën të ngrohtë.”, dhe shton me shaka: ”Këmishën e gjen të hekurosur, gjellën e ngrohtë nuk ia bëj dot, sepse i duhet ta ngrohë vetë.”

Eni Çobani thotë se atij shpeshherë i dhi mbset, sepse siç e shpjegon “askujt nuk i pëlqen të shohë gruan që brenda të njëjtës ditë, udhëton në disa rrethe të Shqipërisë” dhe madje ndonjëherë, nuk arrin të ¡ejë në shtëpinë e saj. Sidoqoftë është puna e saj, dhe ai e mirëkupton.

“Gjatë këtij 5 vjeçari në televizion, im bir pati periudhën më të vështirë, adoleshencën.
Kur nisa ai ishte 13 vjeç, dhe më mbante qëndrim të fortë.”, u shpreh ajo,

“Koston më të lartë e ka paguar ai.” Megjithatë, me kalimin e kohës, Albi ka nisur ta kuptojë punën e saj, madje është shpeshherë në prapaskenën e “Shihemi në Gjyq”.
Fotot që poston Eni Çobani në Instagram, ia shkrep i biri.

Be the first to comment on "Përlotet zonja Eni/ Shpirti im e di c’kam hequr me djalin: Zoti na ndihmoi…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*