Po Kruarja E Hundës Konsiderohet Veprim I Pështirë, Por Zbulimi I Shkencës Do Ju Befasojë

Po kruarja e hundës konsiderohet veprim i pështirë, por zbulimi i shkencës do ju befasojë

Konsiderohet si gjest jo i mirë dhe për shumë persona që ju rrethojnë i pështirë.

Po flasim për kruarjen e hundëve.
Ky gjest është bërë edhe objekt studimesh së fundi.

Sipas një hulumtimi, edhe pse konsiderohet gjest i shëmtuar, duket se kruarja e hundëve sjell disa të mira për shëndetin tonë.
Madje një profesor i biokimisë në Universitetin e Saskatçevës thotë se gëlltitja e tyre na ndihmon me një lloj imuniteti.

Edhe pse duket mjaft e pështirë, ai shprehet i bindur se kjo mukozë të ndihmon për mbrojtjen e dhëmbëve, duke su.lmuar bakteret.
Por, efekti bëhet nëse gëlltiten.

Ndërkohë profesori Friedrich Bischinger, një specialist i mushkërive, thotë se nuk duhet të ketë turp për të mbledhur mukusin nga hundët tona, sepse mund të jetë një mënyrë e shkëlqyeshme për të forcuar sistemin tonë imunitar.

Be the first to comment on "Po Kruarja E Hundës Konsiderohet Veprim I Pështirë, Por Zbulimi I Shkencës Do Ju Befasojë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*