Politikani kroat qan me të madhe pas tërmetit/ Jam para një fëmije që dha shpirt, ka dhe të tjerë nën rrënoja: Luten nënat na shpëtoni

Politikani kroat qan me të madhe pas tërmetit/ Jam para një fëmije që dha shpirt, ka dhe të tjerë nën rrënoja: Luten nënat na shpëtoni

Politikani kroat qan me të madhe pas tërmetit/ Jam para një fëmije që dha shpirt, ka dhe të tjerë nën rrënoja: Luten nënat na shpëtoni

Petrinja, qyteza që u tr o ndit nga tërmeti i fuqishëm mesditën e sotme është bërë pothuajse i pajetueshëm dhe sheh vetëm njerëz që qajnë dhe ulë rasin, apo kërkojnë të humburit nën rrënoja.Kryetari i Petrinjës, Darinko Dumbović deklaroi për mediat vendase se e kishte parë vetë v ik timën e parë të këtij tërmeti të tme rrshëm.

“Tani jam para një vajze të që v d iq, po presim ndihmë. Nuk kam gjysmën e vendit, më ngjan me shpë rthimin në Hiroshi ma. Nxorëm një fëmijë të vogël, qyteti është sh katërr uar, nuk mund të jetosh më në të. Fatkeqësi, nënat qajnë për fëmijët e tyre, nuk e di. Ne kemi nevojë për ndihmë, kemi nevojë për shërbime të urgjencës,”- tha Dumbović.

Be the first to comment on "Politikani kroat qan me të madhe pas tërmetit/ Jam para një fëmije që dha shpirt, ka dhe të tjerë nën rrënoja: Luten nënat na shpëtoni"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*