Prej 20 Vitesh Në Karrige Me Rrota… Takon Për Herë Të Parë Të Birin Dhe Përlot Gjithë Sallën…

“Jeta të vë përballë sfidave dhe ti duhet të dish ti përballosh ato. Lum ato që gjejnë forcë”. Dhe një prej tyre është Sokoli. Sokoli rrëfeu historinë e tij. “Unë kam pësuar një aksident automobilisitk në vitin ’97. Duke ikur për në punë një mëngjes. Isha 25 vjeç dhe ndodhi që aksidenti përfundimisht më hodhi në karrige me rrota. Kam ndenjur 1 vit në spital” shtype rekl,am dhe shiko vide,on e plote e cial po le nam ne rrjetet sociale dhe me gjeren e te jgithe rrjetin. Pra sh!k oni vid 3on duk 3 e hap rek alm 3n k3 tu pos sht3.

Be the first to comment on "Prej 20 Vitesh Në Karrige Me Rrota… Takon Për Herë Të Parë Të Birin Dhe Përlot Gjithë Sallën…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*