PREKËSЕ/ Pasi Mi Morën Të Gjitha Paratë Fëmijët Më Lanë Vetëm Dhe…

PREKËSЕ/ Pasi mi morën të gjitha paratë fëmijët më lanë vetëm dhe…

PREKËSЕ/ Pasi mi morën të gjitha paratë fëmijët më lanë vetëm dhe…

Hysen Tuga eshte bra kti sur nga fëmijët e tij dhe i kanë marrë pasurinë që kishte grumbulluar ndër vite. Ai jetoni vetëm në një dhomë të vogël, vetëm disa metra katror.I moshuari tregoi se pak ditë më parë ka kaluar edhe tro mpozën dhe femijet e kane lene ne harrese.Ai i ka bërë thirrje shtetit që ta ndihmojë, pasi askush tjetër s’i ka ofruar ndihmë. I moshuari shprehet:”Mi kanë marrë me pare, me plaçka, të gjitha mi kanë vj edh ur, jam pa asgjë. Jam pa hëngër bukë, fëmijët janë në Itali, por nuk bëhen me jetë, nuk e di se kush më ka sjellë këtu, jetoj vetëm. Pres nga shteti, se nuk ka kush të më ndihmojë tjetër, nuk e di as janë apo nuk janë

Be the first to comment on "PREKËSЕ/ Pasi Mi Morën Të Gjitha Paratë Fëmijët Më Lanë Vetëm Dhe…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*