Prekese…babai që i kanë mbetur edhe pak muaj jetë u bën një dhuratë prekëse fëmijëve të tij (VIDEO)

Prekese…babai që i kanë mbetur edhe pak muaj jetë u bën një dhuratë prekëse fëmijëve të tij (VIDEO)

Asnjeri prej nesh nuk e di sa kohë kemi në këtë tokë dhe shumë shpesh janë njerëzit e veçantë që largohen nga ne më herët.
Kur Chris Rosati u diag.n.osti.k.ua me një së.mu.nd.je te.rm.ina.le, ai vendosi që në një kohë të shkurtër ai të largohej, donte të sigurohej që ishte me të vërtetë i pa.harrueshëm për vajzat e tij të reja. Chris u di.agn.os.tiku.a me së.mu.nd.jen e ter.minalit ALS, e njohur gjithashtu si së.mu.nd.ja e Lou Gehrig, në vitin 2012. Deri në atë moment Chris ishte një njeri i karrierës, por që nga momenti i diagnozës së tij, ai vendosi që ai donte të bënte përpjekjet e tij për ta bërë botën një vend më të mirë dhe më të lumtur për bijat e tij, Misioni i tij filloi me një kamion të biskotave nga Krispy Kreme që Chris e mori hua me 1000 biskota. Ai mori kamionin rreth qytetit të tij të lindjes të Durhamit, Karolinës së Veriut dhe i dorëzoi ato në repartet e spit.al.eve dhe në parqet e qytetit.

Diagnoza e ka bërë atë të vendosë vlerat e tij në perspektivë dhe të përqëndrohet plotësisht tek vajzat e tij.
“Nuk mund t’u mësoj atyre çdo mësim. Nuk do të kem kohë të mjaftueshme – por unë mund të jem një person i mirë dhe ato mund ta shohin këtë, “tha ai për CBS News. Për Chris, baballarët që mendojnë se karriera e tyre kanë rëndësi nuk kanë idenë më të vogël të asaj që është me të vërtetë e rëndësishme. Vajza e tij më e madhe, Logan tha se babai i saj dëshiron që ajo të ketë jetën më të mirë. Kur u pyet Logan se çfarë për do të kujtoj më shumë babin e saj, ajo tha, “Ai u përpoq të bënte miq me botën. Mendoj se është e vë.sht.irë për të bërë. Jam krenar për të. ” Chris h.um.bi bet.ej.ën e tij në 2017 në vetëm 46 vjeç, por gjithmonë do të mbahet mend për të pasur një buzëqeshje në fytyrën e tij dhe për të mësuar bijat e tij për ta bërë jetën më të madhe me akte të mrekullueshme mirësie.

Shikoni videon e bukur të Chris me vajzat e tij më poshtë.

Be the first to comment on "Prekese…babai që i kanë mbetur edhe pak muaj jetë u bën një dhuratë prekëse fëmijëve të tij (VIDEO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*