Priti 20 Vite Për T’u Bërë Nënë/ Dy Javë Pasi Lindi Djalë I Ndodh E Keqja E Madhe, Rrëqeth Nëna Nuk Ndalon Dot Së Qari

Priti 20 vite për t’u bërë nënë/ Dy javë pasi lindi djalë i ndodh e keqja e madhe, rrëqeth nëna nuk ndalon dot së qari

Priti 20 vite për t’u bërë nënë/ Dy javë pasi lindi djalë i ndodh e keqja e madhe, rrëqeth nëna nuk ndalon dot së qari

39-vjeçarja Tammy Ireson, priti 20 vite për t’u bërë nënë. Por jo çdo gjë shkoi mirë gjatë shtatzënisë. në javën e 32 mjekët u detyruan që të bënin lindje ce za riane.Foshnj kishte probleme në lëvizjen e gjymtyrëve. Djali i vogël kishte një muta cion të gjenit RYR1, çka do të thotë se ai nuk do të jetonte për shumë kohë,

Nëna e tij tha:

Mjekët u shprehën se djali im ndodhshta nuk do të jetonte as natën e parë. Infermierët më thanë t’i rri pranë djalit tim. Gjatë asaj nate unë i këndova ninulla e desha me gjithë zemër edhe pse ishte shumë i vogël. Edhe pse mjekët i thanë vetëm disa orë jete djali im jetoi 2 javë. Gjatë atyre dy javëve shpresat e mia u rritën shumë.”

Por kjo nuk ndodhi, pas dy javësh i vogli pë soi një su lm në zemër dhe çdo gjë mbaroi. I vogli ndërroi shpirt. Fotot e nënës kur i jep lamtumirën djalit të tij ta prekin shpirtin.

Be the first to comment on "Priti 20 Vite Për T’u Bërë Nënë/ Dy Javë Pasi Lindi Djalë I Ndodh E Keqja E Madhe, Rrëqeth Nëna Nuk Ndalon Dot Së Qari"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*