Profesori kryen marrëdhënie me partneren gjatë mësimit ‘online’, studentët shohin gjithçka(VIDEO)

Profesori kryen marrëdhënie me partneren gjatë mësimit ‘online’, studentët shohin gjithçka

Profesori kryen marrëdhënie me partneren gjatë mësimit ‘online’, studentët shohin gjithçka

Gjatë një mësimi në internet me studentët, një profesor nga Akademia e Arteve të Bukura të Urbinos në Itali, vendosi një video për të përfunduar temën e shpjeguar dhe duke menduar se nuk ishte ‘online’, nisi të kryejë marrëdhënie seksuale me partneren. Profesori, në fakt gaboi: kamera kapi gjithçka dhe të gjithë studentët e panë atë.

Sipas mediave italiane, ngjarja, sa e pazakontë, aq edhe komike, ka ndodhur para Krishtlindjeve. Incidenti iu raportua menjëherë drejtorit të Akademisë së Arteve të Bukura, Luca Cesari, i cili thirri profesorin për shpjegime. Ky i fundit dha menjëherë dorëheqjen dhe shkroi një letër ku i kërkonte falje studentëve , Shty pe r3k,lamen dhe shiko videon..

Be the first to comment on "Profesori kryen marrëdhënie me partneren gjatë mësimit ‘online’, studentët shohin gjithçka(VIDEO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*