Pupupu/ Nusja e Berishës nuk pyet fare: Ja si i dredh b*thët në video…


Armina Mevlanin e kemi parë gjithmonë shumë serioze. Por s’mund të themi te njëjtën gjë për videon e saj të fundit. Ajo shfaqet e veshur si vajze kolegji dhe kërcen në mënyrë shumë s ek si. Çfarë e ‘pi ckoi’ Arminen?

Asgjë, thjesht edhe ajo njeri është fundja.

Be the first to comment on "Pupupu/ Nusja e Berishës nuk pyet fare: Ja si i dredh b*thët në video…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*