Puthi Anën Gjithë Pasion Edhe Pse E Hoqën Nga Emisioni, Shqiptarët I Nxjerrin Bojën Atdheut: Le Nam O Burrë, Mos Mbaj Mjekër Kot…

Puthi Anën gjithë pasion edhe pse e hoqën nga emisioni, shqiptarët i nxjerrin bojën Atdheut: Le nam o burrë, mos mbaj mjekër kot…

Puthja e Anës dhe Atdheut ka ngjallur reagime. Përpos konkurrentëve të ftuar, mbrëmë ishte e pranishme edhe Ana Lleshi protagonistja e cila u përjashtua nga programi pasi publikimit të një fotografie nga shtrati bashkë me njërin nga konkurrentët dhe kështu th eu rregullat e emisionit.

Pasi bë pjesë e “Përputhen” protagonistes së re i ndodh ajo që aspak nuk e priste Mbrëmë ndodhen të papriturat në “Për’puthen” ku njëri nga protagonistët e komentuar së fundi, Atdhe Xheravina bashkë me Ana Lleshin bënë një veprim që nuk e mendoi askush.
Ana dhe Atdheu u puthën në emision, dhe kjo puthje nuk është se u prit mirë nga publiku. Në videon e postuar nga televizioni, ka një numër komentesh të cilët kërkojnë largimin e Atdheut nga emisioni po ashtu edhe ofendime ndaj Anës.Shtyp hapsiren e me poshtme shiko fotot

Be the first to comment on "Puthi Anën Gjithë Pasion Edhe Pse E Hoqën Nga Emisioni, Shqiptarët I Nxjerrin Bojën Atdheut: Le Nam O Burrë, Mos Mbaj Mjekër Kot…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*