Qytetari Shkon Të Blejë Këpucë Por Shitësi Ia Dhuron Një Palë Pa Hezitim, Gjesti Do T’ju Prekë Në Zemër

Qytetari shkon të blejë këpucë por shitësi ia dhuron një palë pa hezitim, gjesti do t’ju prekë në zemër

Qytetari shkon të blejë këpucë por shitësi ia dhuron një palë pa hezitim, gjesti do t’ju prekë në zemër

Të jesh human është mirë, nuk i bën askujt dëm veçse ndihmon. Por, të ndiesh empati për tjetrin është e rrallë në këtë kohë kur personalja dhe materialja prevalon mbi vlerat e përbashkëta shoqërore.

Një video mjaft e veçantë është dërguar pranë redaksisë JOQ.al, ku një tregtar këpucësh i ka dhuruar një qytetari një palë këpucë falas. Por pse do pyesë ndonjëri?

Qytetari që ka dërguar videon ka thënë:

PËRSHËNDETJE! KY BURRË SAPO I DHUROI NJË PALË KËPUCË KËTIJ QYTETARI, PA LEK FARE, VETËM SE I ERDHI KEQ KUR E PA SE NUK KISHTE ASNJËRËN DORË. EDHE TREGTARI ËSHTË NJË NJERI ME HALLE, POR KA ZEMËR TË MADHE. ZOTËRIA ERDHI TË MERRTE NJË PALË KËPUCË, POR I KISHTE DY DUART E KËPUTURA. E GJITHA KJO SKENË NDODHI NË BATHORE.”

Be the first to comment on "Qytetari Shkon Të Blejë Këpucë Por Shitësi Ia Dhuron Një Palë Pa Hezitim, Gjesti Do T’ju Prekë Në Zemër"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*