Rënqeth shqiptarja nënë e 3 fëmijëve/ Nuk kisha bukë të haja kam bërë s*ks me burrat e botës, nuk e di kush janë baballarët e fëmijëve të mi…

Elsa Dhako, 30 vjeçe, nga qyteti i Pogradecit dhe nënë e tre fëmijëve përkatësisht 11, 7 dhe 5 vjeç ishte pjesë e emisionit “Historia ime” në Tv Klan, ku rrëfeu për jetën ekstremisht të vështirë që ka kaluar. Ajo tregon se i është futur rrugës së pro.st.itu.cionit e det.yruar nga rrethanat.
Kishte një djalë nga martesa e parë dhe duhej të kujdesej për të.

Ishte mes katër rrugëve, pa shtëpi dhe nuk kishte para as për të ngrënë bukë. Kështu u de.tyrua që tek lokali që punonte si kamariere të ushtronte pro.sti.tuc.ionin.
Elsa tregon se nuk e di as kush janë baballarët e dy vajzave që ka.

Mirela Milori: Kalon më nga ai lokal?

Elsa Dhamo: Jo nuk kaloj, as nuk ia hedh sytë fare.

Mirela Milori: Po ish-pronaren?

Elsa Dhamo: Jo fare, sepse e di se çfarë kanë bërë me jetën time.
Unë kam rënë në duart e gabuara dhe nuk më bën përshtypje ta takoj.

Mirela Milori: Ushtrohej dh.u.në ndaj teje në atë periudhë?

Elsa Dhamo: Ushtronin dh.un.ë, shyqyr që nuk më ngelnin shenjë.

Mirela Milori: Mbante shumë vajza të tjera si ty?

Elsa Dhamo: Po shumë vajza, ka pasur vajza të moshës 12-13 vjeçe, i mbante dhe vazhdon akoma t’i mbajë.
Kur shikoj një shoqen time më d.hemb shp.irti sa s’ka. Atë e ka përzënë e ëma dhe fle aty ku punon.
U bë gati një vit që nuk dal më, jam shkëputur sepse më janë rritur fëmijët.

Mirela Milori: Po vajzat kur erdhën në jetë, gjatë kohës kur ti punoje aty?

Elsa Dhamo: Po kur punoja aty ngelesha shtatzënë.

Mirela Milori: Kush është babai i tyre?

Elsa Dhamo: Nuk e di.

Be the first to comment on "Rënqeth shqiptarja nënë e 3 fëmijëve/ Nuk kisha bukë të haja kam bërë s*ks me burrat e botës, nuk e di kush janë baballarët e fëmijëve të mi…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*