ROZË“Po ma merr shpirtin…”. Prezantuesja shqiptare së muret për të dytën herë : Kam rënë nga pesha…!


Pak ditë më parë, Fjoralba Ponari njoftoi se është infe ktuar për herë të dytë dhe është iz oluar në shtëpi.

Së fundmi, gjatë një bashkëbisedimi me ndjekësit ajo ka treguar se sot ndihet më mirë, por ko lla po “i me rr shpirtin”.

Më tej, Fjoralba ka rrëfyer se ka hum bur shijen dhe nuhatjen. Për këtë arsye ajo ka rënë dhe nga pesha.

Teksa një ndër ndjekësit e ka pyetur nëse i dhem bin kockat, moderatorja ka shkruar se katër ditët e para kanë qenë më të vësh tira dhe me shumë dhi mbje. “4 ditët e para që kur më nisën simp omat, kam pasur dhi mbje aq sa nuk flija dot…kam 2 ditë që jam pak më e qetë dhe po e marr veten”, i është përgjigjur ajo.

Be the first to comment on "ROZË“Po ma merr shpirtin…”. Prezantuesja shqiptare së muret për të dytën herë : Kam rënë nga pesha…!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*