Rregulluan dhembet dhe iu ndryshoi pamja/ Keto jane 10 vipat qe kane bere ndryshimin me te mire…

Ne i njohim si personazhe VIP dhe shpesh jane pjese e showbizit shqiptar qe i shohim neper skena e televizione apo spektakle te ndryshme.

Mirepo shfaqja neper ekrane publikisht kerkon qe te kesh nje look apo pamje te mire me tipare te lezetshme dhe pa defekte.

Kemi vene re keshtu shume personazhe qe kane bere ndryshime te reja duke filluar nga dhembet qe jane me se shumti te dukshem.

Ne foto dallojne ndryshimet e permendura por qe gjithsesi i kane bere keta personazhe te duken padyshim me te kuruar e te bukur se jashtmi.

Mirepo komentet e pahijshme do vazhdojne te jene pjese e ktitikave te shume VIP-ave pavaresisht se ndonjehere ndrerhyrjet duhen

Be the first to comment on "Rregulluan dhembet dhe iu ndryshoi pamja/ Keto jane 10 vipat qe kane bere ndryshimin me te mire…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*