Rrëqethëse/ 28-vjeçari u merr jetën dy vajzave të tij dhe më pas tenton t’i japë dhe fund jetës së tij

Rrëqethëse/ 28-vjeçari u merr jetën dy vajzave të tij dhe më pas tenton t’i japë dhe fund jetës së tij

Rrëqethëse/ 28-vjeçari u merr jetën dy vajzave të tij dhe më pas tenton t’i japë dhe fund jetës së tij

Në këto ditë festash një ngjarje e rëndë ka ndodhur në Gjermani. Si bëhet e ditur një burrë i ka ma rrë jetën vajzave të tija dhe më pas i ka dhënë fund jetës së tij.Në fshatin Längenfeld pol icia ka gjetur të pa jeta vajzat dhe babai i tyre është gjetur në vaskë pa ndjenja. Ende është e paqartë se cili është motivi.

Nëna e dy vajzave ishte në punë në një restorant. Në momentin që ajo nuk po lidhej dot me të shoqin ka marrë të motrën në telefon dhe i ka thënë të shkoj të shikoj, ç’po ndodhte në shtëpi.

Vajzat e vogla u gjetën të pajeta në katin e parë të shtëpisë. Kurse babai u gjet pa ndjenja si u tha dhe më lart në vaskë. Si raportohet nga mediat gjermane ai është në gjendje të mirë në spital, por ende nuk ka folur.

Be the first to comment on "Rrëqethëse/ 28-vjeçari u merr jetën dy vajzave të tij dhe më pas tenton t’i japë dhe fund jetës së tij"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*